E-Duvar Türkiye'nin Elektronik İmzası
Sık Sorulan Sorular
Sizler için en çok sorulan soruları derledik

5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu’nda yer alan şekliyle elektronik imza; başka bir elektronik veriye eklenen veya elektronik veriyle mantıksal bağlantısı bulunan ve kimlik doğrulama amacıyla kullanılan elektronik veriyi tanımlar.

Kullanmakta olduğunuz Elektronik İmzanızı isteğe bağlı olarak dilediğiniz kadar bilgisayarda kullanabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli konu her yeni bilgisayara kurulum işlemlerinin tekrarlanması olacaktır.

Müşteri menüsü üzerinde bulunan uygulama üzerinden Teknik Destek / Online Destek adımları ile ekibimize bağlanarak destek talebinde bulunabilirsiniz.

Elektronik imza, elle atılan imzaya eşdeğer nitelikte kullanılabildiği için, elektronik ortamda her türlü resmi işlemin, kağıt ortamına göre daha hızlı, güvenilir ve maliyet etkin biçimde yürütülmesini sağlar.

E-devlet uygulamalarında (turkiye.gov.tr)
UYAP projesi kapsamında
Sanayi Bakanlığı projeleri
EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) uygulamalarında
E-Fatura uygulamalarında (Sadece Şahıs Firmaları İçin)
MERSİS Projesi kapsamında
Gümrük ve dış ticaret işlemlerinde
Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Sisteminde
Çalışan hizmet sözleşmelerinde ve diğer tüm sözleşmelerde
Banka talimatlarının gönderilmesinde
Performans, izin, fazla mesai ve masraf onay formlarında
Genel Kurul, Ortaklar Kurulu ve Yönetim Kurulu kararlarının imzalanmasında
Bayi ağı iletişiminde sipariş sürecinde
Elektronik arşivin e-imzalanmasında
Islak imza gerektiren tüm uygulamalarda kullanabilirsiniz

Elektronik sertifika, elektronik imzanın doğrulanması için gerekli olan veriyi ve imza sahibinin kimlik bilgilerini içeren elektronik kaydı ifade etmektedir. Elektronik sertifikalar, kanuna uygun olarak faaliyette bulunacak elektronik sertifika hizmet sağlayıcılarından belirli bir ücret karşılığında temin edilecektir.Elektronik sertifika hizmet sağlayıcısının sertifika üzerindeki elektronik imzası, sertifikanın bütünlüğünü ve doğruluğunu garanti edecektir. Elektronik sertifikalar, atılan imzanın doğruluğunun teyit edilebilmesi için gereklidir. Nitelikli elektronik sertifikalar; Kanunun 9 uncu maddesinde belirtildiği şekilde “nitelikli sertifika” olduğuna dair bir ibareyi, sertifika hizmet sağlayıcısının kimlik bilgilerini ve kurulduğu ülke adını, imza sahibinin teşhis edilebileceği kimlik bilgilerini, sertifikanın geçerli olduğu süreyi ve sertifikanın seri numarasını barındıran elektronik sertifikalardır.

En İyiler E-Duvar’ı Tercih Ediyor
Birbirinden değerli bir çok firmanın tercihi
Güvenli ve Yasal Uyumluluk
E-Duvar İle E-İmza Paketlerini İnceleyin Size Uygun Paketi 5 Dakikada Kredi Kartı İle Sipariş Verin E-İmzanız Adresinize Gelsin
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Bize Mesaj Gönderin